Wie ben ik

DSC00652
Ik ben Gertiena Muurling. Geboren op 20-09-1977 in Sneek.

Ik ben getrouwd met Martin. Samen hebben we twee kinderen, Yildou (2001) en Hylke (2003). Yildou en Hylke zitten op de middelbare school .

In Sneek heb ik de opleiding SPW gedaan.
In Friesland heb ik een aantal jaren gewerkt in 2 woonvormen voor mensen met een verstandelijke beperking. Toen wij naar Leiden verhuisden ben ik gaan werken op een kinderdagverblijf in Haarlem. Daar werkte ik vast op de babygroep en viel ik in waar nodig was.

Sinds januari 2005 ben ik werkzaam als gastouder. Het aantal kinderen dat ik opvang is zodanig gegroeid dat ik per 1 april 2006 gestart bent als zelfstandig ondernemend gastouder. Dit doe ik onder de naam Gertiena’s Kroost, in samenwerking met Gastouderbureau Kroostopvang in Lisse.

In februari 2012 zijn we verhuisd van Leiden naar Oegstgeest. Waar we in oktober 2014 ons 10 jarig bestaan mochten vieren.